Tretmani

Nokti

Lijepi i njegovani nokti ogledalo su svake žene. Vjerujemo da će u Nails & Relaxu svaka od vas pronaći savršen tretman noktiju za sebe.
Tretmani koje nudimo:
Manikura
Lakiranje običnim lakom
Piling ruku
IBX tretman za jačanje i ubrzavanje rasta prirodnih noktiju
Trajni lak
Geliranje prirodnih noktiju
Ugradnja noktiju - gel
Skidanje trajnog laka
Skidanje gela

Bright Manicure and Lipstick

Masaže

Masaža je odličan način rješavanja bolova i ukočenosti u leđima, ali i smanjenja stresa, anskioznosti i depresije. Ona nam pomaže da se i fizički i duhovno osjećamo bolje, te ju je upravo stoga potrebno često prakticirati. U Nails & Relaxu  izaberite između parcijalne masaže leđa (koja je odlična za bolove i problema s leđima), masaže lica (koja će Vam pomoći riješiti se dosadnih glavobolja), te antistres masaže kojom ćete se ponovno vratiti u balans i riješiti se nakupljenog stresa i tjeskobe.

Oil Massage

Anticelulitni tretmani

Nails & Relax pomaže Vam da se riješite najvećeg neprijatelja - celulita. U ponudi imamo anticelulitne masaže, maderoterapiju (masažu drvenim oklagijama), termo deku i body wrapping. Anticelulitna masaža vrsta je masaže kojom se potiče rad krvnog i limfnog sustava te smanjuju naslage celulita.

Maderoterapija je posebna vrsta masaže drvenim oklagijama kojom se reducira celulit, potiče rad krvi i limfe, izbacivanje toksina te zatezanje kože.

Body wrapping metoda je mršavljenja kod koje prvo namažemo kritične zone posebnim kremama ili uljima za smanjenje obujma, a zatim ih zamatamo u prozirnu foliju. Nakon umatanja u foliju ide se u termo deku.

Učinak termo deke temelji se na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.

Anticelulitna masaža i maderoterapija ne smiju se raditi u vrijeme menstruacije i kod problema sa krvnim žilama nogu, a termo deka i body wrapping u vrijeme menstruacije te kod problema sa srcem, krvnim žilama i tlakom.

Nails%20%26%20Relax-00018_edited.jpg
 

00385 98 910 8879

©2020 by Nails & Relax. Proudly created with Wix.com