Maderoterapija

Maderoterapija je posebna vrsta masaže drvenim oklagijama kojom se reducira celulit, potiče rad krvi i limfe, izbacivanje toksina te zatezanje kože.


Maderoterapija je odlična i za ubrzavanje cirkulacije i metabolizma, kao i za probleme sa zadržavanjem vode. Na maderoterapiji bit će vam zahvalna i vaša koža, koja će biti vidno zategnutija i ljepša.


Maderoterapiju ne radimo za vrijeme menstruacije, kod kožnih oboljenja i kod problema sa krvnim žilama nogu.

Maderoterpaija_Marinela-00010.jpg
 

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža vrsta je masaže kojom se potiče rad krvnog i limfnog sustava te smanjuju naslage celulita.


Ovom ručnom masažom ciljanim pokretima tretiramo nakupine celulita, potičemo cirkulaciju i izbacivanje toksina, te zatežemo kožu. 

Preporučljivo je da se anticelulitna masaža ne izvodi za vrijeme menstruacije te kod problema sa krvnim žilama nogu.

Maderoterpaija_Marinela-00056.jpg
 

Termo deka i body wrapping

Body wrapping metoda je mršavljenja kod koje prvo namažemo kritične zone posebnim kremama ili uljima za smanjenje obujma, a zatim ih zamatamo u prozirnu foliju. Nakon umatanja u foliju ide se u termo deku.

Učinak termo deke temelji se na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.

Tretman body wrappinga u termo deci ne radimo za vrijeme menstruacije, te kod problema sa srcem, tlakom i krvnim žilama.

Image by Bill Oxford
 

Njega noktiju i trajni lak

Lijepi i njegovani nokti ogledalo su svake žene. Vjerujemo da će u Nails & Relaxu svaka od vas pronaći savršen tretman noktiju za sebe.

Tretmani koje nudimo:

Manikura

Lakiranje običnim lakom

Piling ruku

IBX tretman za jačanje i ubrzavanje rasta prirodnih noktiju

Trajni lak

Skidanje trajnog laka

Skidanje gela

Bright Manicure and Lipstick
 

Masaže

Masaža je odličan način rješavanja bolova i ukočenosti u leđima, ali i smanjenja stresa, anskioznosti i depresije.


Ona nam pomaže da se i fizički i duhovno osjećamo bolje, te ju je upravo stoga potrebno često prakticirati.


U Nails & Relaxu  izaberite između parcijalne masaže leđa (koja je odlična za bolove i problema s leđima), masaže lica (koja će Vam pomoći riješiti se dosadnih glavobolja), masaže cijelog tijela, te antistres masaže kojom ćete se ponovno vratiti u balans i riješiti se nakupljenog stresa i tjeskobe.

Massage
 

00385 98 910 8879

©2020 by Nails & Relax. Proudly created with Wix.com