Uputstva za klijentice prilikom dolaska na tretmane za vrijeme pandemije corona virusa

Ponovno smo otvorili svoja vrata, ali ovoga puta uz mjere opreza kojih su se svi koji dolaze na tretmane dužni pridržavati u cilju zaštite zdravlja i sprječavanja širenja corona virusa:

Dolazak sa vlastitom zaštitnom maskom je OBAVEZAN. Zabranjeno je skidanje maske za vrijeme boravka u salonu, što znači da masku morate nositi tokom cijelog tretmana, neovisno o tome o kojem se tretmanu radi. 

Obavezna je i dezinfekcija ruku na ulasku u salon, te preobuvanje u papuče.

U salonu smiju biti samo dvije osobe, stoga nema dolaska s pratnjom. Ukoliko ipak povedete pratnju, morati će pričekati ispred salona da završite tretman.

Ukoliko kašljete, kišete, imate temperaturu ili neki drugi simptom zarazne respiratorne bolesti, ne dolazite na tretman jer Vas neću moći primiti. Radije ostanite doma i telefonski se javite pa ćemo Vam naći novi termin kada ozdravite. Isto vrijedi i ako ste bili u kontaktu s osobom oboljelom od corona virusa ili sumnjate da ste mogli biti, ako Vam je određena mjera samoizolacije ili ste u zadnjih 14 dana putovali izvan Republike Hrvatske. 

Nema zadržavanja u salonu, stoga Vas molim da unaprijed pripremite točan iznos novca u gotovini (salon nema mogućnost kartičnog plaćanja). Sve cijene možete naći na Cjeniku.

Isto tako, za vrijeme trajanja pandemije, ne radimo geliranje i ugradnju noktiju. Od tretmana noktiju radimo samo trajni lak i tretmane za njegu prirodnih noktiju.

Držite se dogovorenog termina. U slučaju uranjenog dolaska morati ćete pričekati ispred salona dok vas ne pozovem. U slučaju kašnjenja neću vas moći primiti jer neću imati dovoljno vremena za dezinfekciju salona za iduću klijenticu.

Molim vas držite se uputstava, jer ipak, zdravlje je ispred svega :)

 

00385 98 910 8879

©2020 by Nails & Relax. Proudly created with Wix.com